Популярний український стронгмен Василь Вірастюк розповів подробиці про те, як посварився з телеведучим Сергієм Притулою.

В інтерв'ю для шоу "Слава+" він поділився, що причиною сварки між ним і шоуменом стали недоречні жарти Притули. Випуск шоу був опублікований на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

"Притула, коли знаходиться в оточенні своїх знайомих або підлеглих, трошки любить бути на коні. Він - номер 1, а решта десь на задніх рядах сидять. Ну ось тому все й почалося, через ці жарти. Я йому просто сказав: "Чувак, я ж не в твоїй команді, тому можна і сковзнути (показав на кулак) десь там...", - розповів Вірастюк.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто нагадати, нещодавно український спортсмен Василь Вірастюк вирішив спробувати себе в іншому амплуа, змінивши професію. Він спробував себе в ролі діджея, вперше ставши за пульт. Як каже стронгмен, йому довелося некомфортно і своїх музичних здібностей він соромився.

"Мені не зручно хвалитися перед такою великою публікою, тим більше перед спортсменами. Мені здається, що я стою, а люди думають: "чувак трошки на голову того", - каже Вірастюк.

Він також розповів, що основний плейлист його музики складений з того, під що він тренується.

Нагадаємо, Вірастюк згрішив у Великий піст

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Горбунов підкорив Україну любов'ю до дітей, Притула стрімко втрачає лаври.

Також "Знай.ua" писав про те, що Вірастюк кинув гирі та штанги заради запальної музики: "Чувак трошки на голову того".