Відома українська співачка Вікторія Смеюха розповіла “Знай.uа”, як збирається провести світле свято Великодня. Також солістка гурту "НеАнгели" поділилася приємними спогадами з дитинства.

“Для мене травневі свята – це час, який я можу присвятити рідним. Звичайно, ми збираємося з сім'єю на дачі у батьків, насолоджуємося природою, готуємо їжу на багатті”, - поділилася Вікторія.

Вона повідомила, що намагається кожен рік з мамою та старшою сестрою готувати паски.

“Нехай, це довгий і трудомісткий процес, але воно того варте! Вимісити тісто – це вже свого роду медитація, яка вимагає не тільки часу, але і терпіння. Ми обов'язково розмальовуємо яйця, готуємо улюблені страви і просто проводимо час разом. Цей рік не стане виключенням! Замість всіх подорожей я вважатиму за краще ці дні провести час з сім'єю”, - зізналася співачка.

Віка з мамою та племінницею

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

За словами Віки, в планах у неї намалювати з племінницею з десяток великодніх малюнків і з'їсти фруктовий торт.

“Кожен раз, перебуваючи на дачі, подумки переношусь в дитинство, коли я допомагала бабусі в саду, їла яблука з дерев і збивала коліна, ганяючись за місцевими котами. Так просто, але краще не придумаєш”, - зазначила зірка.

Нагадаємо, раніше гарячі "НеАнгели" показали яскравий кліп "Удары".

Як повідомляв портал "Знай.uа", продюсер Юрій Нікітін відверто розповів про дискредитацію KAZKA у Нацвідборі.

Також "Знай.uа" писав, що Віка з "НеАнгелів" захопила ідеальною фігурою в бікіні.