Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому постала в стильному образі, в якому підкорює іспанську Барселону.

На знімку, який з'явився в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки у неймовірно красивому білому костюмі. Цей наряд складається з незвичайного піджака з голими плечима і поясом на талії, а також кльошних штанів. Свій образ Катя Осадча доповнила сріблястими човниками на шпильках і чорною сумочкою. Її волосся розпущене, на обличчі легкий макіяж, а на голові у неї милий білий капелюшок.

У підписі до фотографій Катя Осадча написала: "Буду вашим капітаном". Це пов'язано з тим, що вона позує у Морському музеї Барселони на тлі одного з експонатів. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників телеведучої, фоловери почали засипати Катю Осадчу компліментами в коментарях. Фанати відзначають відмінну фігуру телезірки, і її вміння показати себе.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Туфлі класні, та й взагалі все в тему", "Шикарний костюм!", "Костюм дуже-дуже красивий", "І Леся Нікітюк там, напевно, вона стала новою героїнею програми", "Дуже красива, класні фото", "Красуня", "Красивий костюм, виглядає урочисто. Вам дуже пасує біле", "Королева краси", "В парадній формі", "Саме той випадок, коли дівчина на кораблі точно до успіху", "Як красиво!" "Катрусю, яка ви красуня, Вам дуже личить цей лук", "Що б Ви не наділи – все красиво, навіть найдивніший капелюшок!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.