Скандально відома поп-співачка Наташа Корольова нарвалася на критику фанатів через екстремально коротку сукню.

45-річна знаменитість на своїй сторінці в Instagram виклала ролик, в якому вона виконала свій хіт 90-х "Сині лебеді".

Шанувальники звернули увагу, що для виходу на сцену співачка вибрала недоречно коротке плаття, яке, замість того, щоб підкреслити достоїнства її фігури, навпаки - акцентувало увагу на недоліках.

"Забула одягнути спідницю?", "Пора б сукеньку і довше!", "Вигідний фасон, радість для жирненьких боків", "Класна, але ось ноги пухлі…", "Чим більше років, тим спідниці коротше", - писали фани.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, російська співачка Наташа Корольова, якій заборонено в'їзд в Україну через підтримку путінській владі, опублікувала у Instagram відео, яке викликало неодозначную реакцію в мережі.

На відео Наташа разом зі своєю мамою, заслуженою артисткою України Любмилою Поривай, позує перед камерами. Обидві жінки одягнені в дуже ексцентричні костюми, а мама Корольової навіть одягла величезний капелюх з пластиковими овочами, які зазвичай стають складовими борщу.

Нагадаємо, скандально відомий Сергій Шнуров написав вірш, надихнувшись інтерв'ю співачки Наташі Корольової.

Відповідне повідомлення він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Муза прийшла до Шнурова у відповідь на скаргу Королевою про те, що їй заборонено в'їзд в Україну терміном на п'ять років, оскільки її творчість визнали екстремістським.

Кілька днів тому вийшло інтерв'ю Наташі Корольової. Вона взяла участь у передачі Тиграна Кеосаяна "Міжнародна пилорама". Співачка розповіла, що їй нібито заборонили в'їзд на Україну терміном на п'ять років. Через рішення СБУ вона не може не тільки виступати на батьківщині, а й просто приїжджати туди.

Нагадаємо, на концерті відомої російської співачки Ірини Аллегрової стався грандіозний скандал.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомій російській співачці Аллі Пугачової провели термінову операцію в Москві.

Знай.uа писав, російська співачка Наташа Корольова взяла спиртного на "Золотому грамофоні" і намагалася "викрити" Філіпа Кіркорова.