Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram ряд фотографій, на яких позує в спортивних луках власного бренду, рекламуючи нову колекцію. Увагу шанувальників привернула незвичайна зачіска Наді з чубчиком, якого у неї ніколи не було. Так, на першій фотографії Дорофєєва постала на огляд публіки в синьому спортивному комплекті з шортиків і короткого топа. На всіх фото, як і на першому, Надя стоїть в білих кросівках і високих білих шкарпетках з чорними смужками. Тут її волосся зібране у високий пишний хвіст, а на її обличчі цікава золотиста маска, що приховує ніс і губи, залишаючи тільки очі.

На другій фотографії Дорофєєва позує у синіх шортах, очевидно, від того ж комплекту. Тільки замість синього топіка, вона одягла білу футболку з чорним хрестиком в районі серця. Волосся також зібране у хвіст, а на її обличчі замість маски вже величезні сонцезахисні окуляри. На третьому знімку Надя з'явилася в рожевих шортах і білій футболці оверсайз. На її обличчі рожева маска в тон шортів, одну руку вона запустила у волосся. На останньому четвертому фото Дорофєєва позує в тому ж вбранні, що й на другому знімку, але тут вона пов'язала на талії довгий чорний плащ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

У підписі до фотографій Надя Дорофєєва написала: "AAA, WOW. І це тільки маленька частина. Вже завтра на Мечникова 6 – ви побачите і закохаєтесь в колекцію @ttswtrs x @sododo.official. photo @moi_sofism, make-up @myshura_olga, hair @g.bar.kiev". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нові фото. Фанати засипають Надю компліментами за її образи, а інші зазначили, що співачка сильно схудла.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.