Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що сфотографувалася з Сергієм Лазарєвим, якого "проводжали" на Євробачення в ефірі програми Малахова. На своїй сторінці у соцмережі Анастасія Волочкова опублікувала декілька фотографій, на яких позує в студії путінського телеканалу в дивному образі. На знімках вона з'явилася не одна, а в компанії російських артистів, серед яких Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв і Влад Топалов. Також на деяких знімках є сам Малахов, якого Настя так любить.

Як видно на фотографіях, Волочкова прийшла на ефір до Малахова в дивному образі. Складається враження, що співачка не змогла вибрати, що одягти і одягла все – і чорні штани, і червону спідницю-пачку, і чорну кофтинку. До того ж, Настя навіщось взулась у пуанти. Її волосся зачесане назад в симпатичній зачісці, а на її обличчі легкий макіяж. На деяких фото Волочкова позує з букетом червоних троянд, які, за її словами, їй подарував Кіркоров, хоча всім відомо, що балерина любить білі троянди.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В підписи до фотографій Анастасія Волочкова написала: "Красиво проводжаємо Сергія Лазарєва @lazarevsergey на Євробачення! З Андрієм @malakhov007, телеканалом Росія @tvrussia і Філіпом @fkirkorov, з рук якого отримати червоні троянди – велика радість! @evrovision2019. Листайте фото". От тільки оцінити цей пост і хвастощі нікому. Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фоловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних постів.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.