Старша донька найбільш скандальної телеведучої і народного ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл ніколи не відрізнялася скромною поведінкою, в протилежність до своєї зіркової матері. Ось і цього разу вона поділилася відео з танцювального конкурсу, який, судячи з підпису до нього, вона виграла. Відповідне повідомлення дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Перемога. Дякую всім за цю ніч і дивовижну подію, я не можу повірити, що виграла цю битву" - написала 13-річна Злата.

На відео вона виконує танець у напівтемному приміщенні в дуже широких штанях під крики тріумфуючого натовпу. До того ж, здійснює досить дивні рухи, які лише віддалено нагадують подобу танцю.

Це відзначають і її підписники, які вкрай негативно реагують на відео:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Сорі , але мені взагалі не сподобалося! особливо коли ти підняла ногу! Сорі , це моя думка! І ці штани , тебе роблять товстішою", "Фуу, ти дуже повна, тобі танці не допомагають", "Це якесь дригання під музику, і так піди в зал".

Єдиною людиною, якій сподобалося відео стала віддана прихильниця Злати - її мама Ольга Фреймут.

"Крута" - резюмувала українська телеведуча.

Злата дуже часто ділиться фотографіями зі свого життя. Не так давно вона підкорила мережу запаморочливим па на сходах.

Під фотографією старша донька Ольги Фреймут запитала у своїх шанувальників, яким видом спорту займаються вони.

Нагадаємо, Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість показала перший випуск власного шоу "Оля", яким так сильно інтригувала фанатів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ольга Фреймут виклала у своєму профілі в Instagram фото, яке не на жарт схвилювало її фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, Фреймут не на жарт налякала своїх шанувальників хворобливим видом на фото з концерту співачки Бейонсе.