Український телеведучий, актор і гуморист Сергій Притула дуже часто тішить своїх шанувальників різними кумедними відео. Ось і цього разу він показав, яким чином йому доводиться готуватись до свята Пасхи, щоб догодити своїй мамі. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Свято наближається ;))))))))).

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Vrijdag 26 april 2019

"Та ти ще є молодий чоловік. Та то не пасує з такою бородою. Я з тобою таким до церкви не піду. А яку ваша мама знаходить мотивацію, щоб ви збрили бороду?" - говорить з посмішкою Сергій.

Сергій Притула
Сергій Притула

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Українці дуже активно реагують на таке відеозвернення свого кумира:
"Мама права! Без бороди краще і молодше, але нами, усіма своїми шанувальниками, ти люблений однаково і з бородою і без.", "В Ужгород на сакури, то у Львів на каву, то бороду в дзеркало з телефоном голий, тільки б картоплю в Збаражі не садити", "Поголився! Тепер береш Винника і Вакарчука, створюєте партію, йдете в парламент і рятуємо Україну!", "Я своєму сказала "Дивись, навіть Притула на Великдень поголився, а ти що гірший?" Поголився... Ходить регоче цілий день"

Сергій Притула, ведучий Національного відбору на "Євробаченні 2019"
Сергій Притула, ведучий Національного відбору на "Євробаченні 2019"

"Цікаво, скільки коштує реклама самсунг від Притули?", "Серьожа !! Що робиш? Ти такий красень з бородою", "Думки розділилися, старше покоління проти бороди, молодшому все одно", "А нічого страшного .... батюшка у церкві теж з бородою, можна і під нього трошки підкосити", "Мама розумничка!!! Вам без бороди набагато краще, тим більше не видно тоді сивини))) Зі святом всю вашу родину!"

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Притула не так давно вперше відверто розповів, чому його шляхи з першою дружиною розійшлися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомий телеведучий Сергій Притула раніше заявляв, що не проти провести дебати між кандидатами в президенти.

Також "Знай.uа" писав, що шоумен Сергій Притула пролив світло на його сварку в ведучою Ольгою Фреймут.