Олексій Потапенко підкорив шанувальників новою фотографією сина на своїй сторінці в Instagram. Попоулярний і відомий продюсер і виконавець Олексій Потапенко, якого підозрюють у романі з українською поп-дівою Настею Каменських, показав унікальний знімок сина.

У дописі артист зазначив:

"Мій власний Bart Simpson @potapchiq, завжди на позитиві!!!"

Варто зазначити, що Андрій Потапенко син Олексія Потапенка та продюсера Ірини Горової. У 2008 році Іра народила сина, в сім'ї Потапа є звичай називати хлопчиків іменами Андрій або Олексій. Подружжя вирішили назвати сина Андрієм.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що у 2014 році Олексій та Ірина подали на розлучення. Потап зізнався пресі, що це не одномоментне рішення, подружжя кілька років не живуть разом, у співака і його дружини вже давно особисте життя поза сім'єю. Музикант навіть сподівався, що нові обранці порозуміються між собою після знайомства. Колишнє подружжя спілкуються, розставання не вплинуло на ділові стосунки пари. Продюсер і комерційний директор продовжили спільну роботу з просування груп.

Фолловери були дуже раді такому оновленню на сторінці у зірки і залишили безліч похвальних і приємних коментарів, зокрема відмітили схожість хлопчика з Бартом Сімпсоном:

"Офігенний Барт Сімпсон! Причуханом точно схожий)))", "Це ваш синочок?", " джентльмен,пацан", "Офигенный Барт Симпсон! Причуханом точно похож", "Наче Кузя", "Андрюха красава. Обіграй батю в футбол", "розумний пацан", "Андрюха красава. Обіграй батю у футбол".

Нагадаємо, Настя Каменських полоскотала нерви фанатів новим фото: справжня богиня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.