У голлівудської актриси Анджеліни Джолі серйозні проблеми зі здоров'ям. Виданню Vanity Fair найкрасивіша жінка в світі розповіла, що готова навіть до найстрашнішого результату і навіть написала заповіт, згідно з яким її багатство відійде старшому синові, Меддоксу.

Актриса страждає від паралічу Белла і впевнена, що скоро їй доведеться пройти курс тривалого лікування. Параліч Анджеліна Джолі захворіла після операції з видалення молочних залоз і яєчників. Зараз хвороба вразила м'язи її обличчя. Також до актрисі повернулася онкологія, з якою та боролася раніше. Більш того, у Джолі після розлучення загострилося біполярні розлади.

Анджеліна Джолі тримається як може

Всі ці проблеми не могли не позначитися на зовнішності актриси - її шкіра стала сухою, а сивого волосcя з'явилося більше.

Нагадаємо, що культова голлівудська актриса і режисер Анджеліна Джолі вперше за довгий час після розриву з Бредом Піттом з'явилася на червоній доріжці. Так, у Лос-Анджелесі знаменитість прийшла на прем'єру нового фільму Тіма Бертона "Дамбо", який є кіноадаптацією мультфільму 1941 року. Для виходу в світ 44-річна артистка приміряла елегантне біле плаття з органзи від легендарного будинку Atelier Versace, доповнивши образ невеликими сережками і ніжним макіяжем.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Вбрання з глибоким вирізом на спині підкреслило ідеальну фігуру Джолі, а ще показало численні татуювання, деякі з яких Анджеліна збиралася видалити ще після розлучення.