Експерт супершоу "Дивовижні люди", грандіозний фінал якого відбудеться в цю суботу, 27 квітня, о 21:00 на телеканалі "Україна", Оля Полякова пригадала унікальні подробиці з своєї юності.

Як повідомила сама артистка, ще в юному віці вона системно займалася музикою. І коли вчилася грати на фортепіано, частенько могла "перестаратися". Іноді старання майбутньої суперзірки оберталися неймовірними проблемами і травмами.

"Я грала по 5-6 годин в день, і одного разу просто "переграла руку". Є така професійна штука у музикантів, які довго грають. Не вистачає рідини, і… словом, довелося потім гіпсувати руку і ходити так", – розповіла Оля Полякова у студії шоу "Дивовижні люди".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До речі, наразі триває всеукраїнське СМС-голосування за переможця супершоу. Ознайомитися з фіналістами проекту, а також правилами голосування можна на сайті каналу "Україна". Ім'я переможця, за якого глядачі віддали найбільшу кількість голосів, оголосить ведучий проекту Олександр Скічко в прямому ефірі найочікуванішої події весни – грандіозного фіналу супершоу "Дивовижні люди" 27 квітня. Переможець отримає грошовий приз – 200 000 гривень та звання Супермозг.

Масштабне шоу "Дивовижні люди" – це українська адаптація популярного німецького формату The Brain, яке успішно виходить у США, Франції, Китаї, Італії, Бразилії, Португалії та інших країнах світу. У новому проекті телеканалу "Україна" борються за перемогу люди з видатними розумовими здібностями, які запам'ятовують величезні обсяги інформації, дуже швидко вважають, мають стереоскопічний зір, вражаючу тактильну, рухову, м'язову або музичну пам'ять.

Нагадаємо, Полякова показала красунь-доньок в купальниках: зроблені на славу, треба більше.