Легендарна радянська співачка Алла Пугачова днями засмутила прихильників новим знімком, який викликав масовий подив. На фото Пугачова постала з двома молоденькими виконавцями.

Про це стало відомо завдяки новому посту на сторінці Примадонни в Instagram.

"Спасибі Кирилу Серебренникову і його театру за пісенний спектакль "НАША АЛЛА". Збентежена і зворушена до глибини душі новими сучасними трактуваннями пісень з мого репертуару, хвацько виконані молодими креативними артистами театру. Спасибі Марку Тишману за підбір репертуару. ЗДОРОВО‼️", — підписала знімок російська Примадонна.

Проте в коментарях багато шанувальників співачки зазначили, що спектакль вийшов невдалим, а от сама артистка на знімках виглядає все гірше і гірше: "Алла вже як мумія. Шкода", "Баба", "Неприродна посмішка, натягнута", "Обличчя як воскове, дивитися моторошно".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто нагадати, що дочка знаменитої примадонни Алли Пугачової Крістіна Орбакайте відзначилася грубої витівкою в мережі. Зокрема, співачка "послала" фанатку, яка в нецензурній формі написала, що перипетії в сім'ї Пугачової вже всім набридли. Зокрема, через галасу навколо 70-річчя примадонни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вбивство в елітному підмосковному селищі Орєхово-Зуєво, яке шокувало громадськість своєю жорстокістю, набула широкого розголосу в ЗМІ. На цю криваву історію звернув увагу і відомий російський комік Максим Галкін. Чоловік Алли Пугачової вважав своїм обов'язком заявити про трагедію, яка сталася у дворазового чемпіона світу з ММА Магомеда Юнусилау. Галкін впевнений, що подія не належним чином висвітлюється у пресі, через що винуватці злочину можуть легко звільнитися.

Нагадаємо, Кіркоров йде зі сцени: "Це кінець, зайка моя".

Як повідомляв Знай.иа Волочкова подалася з балерини у співачки: хоче переплюнути Пугачову.

Також Знай.uа писав, Лобода кинула Ліндеманна заради одруженого шоумена: у мережу потрапило провокаційне відео.