Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу зворушливе фото з дітьми, але не своїми. На фотографіях, які з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в ніжному образі, обіймаючи дітей. Швидше за все, це малюки, яких артистка тренувала на російському шоу "Голос. Діти", фінал якого відбувся напередодні в п'ятницю, 26 квітня. Світлана одягнена в щось біле, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. Вона обіймає діток – хлопчика і дівчинку, які стоять спиною до камери.

У підписі до фотографії Світлана Лобода привітала фоловерів зі святами: "Христос Воскрес!!! Щастя всім нам", - коротко написала співачка. Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, діток, яких вона обіймає, а також вітають її у відповідь. А ось деякі в коментарях все ще обговорюють фінал шоу "Голос. Діти".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Воістину воскрес! Зі святом! Світлої Пасхи! Миру, добра, щастя!", "Це Роберт і Ніно?", "Воістину Воскрес! Всього найкращого!", "Світлано, я почала дуже вас поважати після Голосу і підписалася. Зі святом вас і всього найкращого", "Зі святом Вас. Фото – просто немає слів, Ви справжня людина", "Воістину Воскрес! Миру і добра Вашій родині! Залишайтеся й надалі такою ж щирою і справедливою", "Воістину воскрес! Щастя і благополуччя вам", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.