На новому фото Настя порадувала фанатів стильним образом. На ній була одягнена модна спідниця-«олівець» леопардового забарвлення і пухнастий топ бірюзового кольору.

В такому «гавайському» образі Настя Каменських знялася для обкладинки українського журналу.

Фанати не пройшли повз і тут же взялися коментувати стильний образ співачки. Деяким сподобалося, інші впали в ступор.

«Красуня і цим все сказано!!!!!!!», «А пухкенькою була більш індивідуальною», «Богиня, по іншому і не скажеш», «Бомба!», «Цей квіточка», «Настуся, ти просто розцвіла», «Добре бути красивою, а ще коли душа прекрасна — просто обдарована», «красивий Наряд , ідеально до фігури , зовні жіночно. По правді жінки як то прив'язані до такої забарвленням, вважають себе дикими кішками 🙂 це стає буденним», «»Орхідея» — Райський Квітка», — писали шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Варто нагадати, що Українська співачка NK - Настя Каменських показала романтичне відео, в якому пообіцяла, що "буде любити його завжди". Шанувальники розгубилися і завалили зірку купою питань "хто ж він?".

Про це пише "Clutch".

Відео з'явилося на YouTube-каналі Насті Каменських. Це нова робота артистки - кліп на пісню "Обіцяю".

Україномовний хіт одразу припав до душі публіці і за добу набрав майже мільйон переглядів. Деякі назвали його неофіційною "весільної клятвою".

У пісні Каменських визнається в почуттях дорогій серцю людині:

"Я обіцяю любити, піклуватися про тебе, завжди підтримувати і надихати. Пам'ятай про це".

Шанувальники відразу ж запідозрили, що адресатом любовного послання репер Потап. Крім того, він виступає співавтором ліричного треку.

Настя, ви з Олексієм написали чудову пісню!!! Відмінний!!!! А цей кліп, на мою думку, кращий з того, що ви знімали раніше",

"Боже, яка гарна жінка. Королева!",

"Здається, що це весільна клятва. І в кінці кліпу Настя в ролі нареченої. Нам чекати офіційних новин?))) Скільки можна тягнути інтригу",

"Тепер всі наречені на своїх весіллях будуть співати майбутнім чоловікам цю пісню",

"Красиво-красиво, ну а сенс, хлопців хоч зрозуміли? Наша Настя вийшла заміж)", — пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Вбита горем Джолі написала заповіт

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських полоскотала нерви фанатів новим фото

Також Знай.ua" писав про те, що Красуня Каменських поділилася з фанатами найдорожчим