Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик разом з чоловіком і двома доньками на Великдень сходили на службу і посвятили паски, яйця та інше. Відповідні фото з'явилися в Instagram.

Молодшої дочки Лілії ще немає і року, так що це перший світле свято малятка. Дівчинці виповниться рік лише 30 квітня.

"Христос Воскрес! Щастя й миру... Перший наш Великдень вчотирьох", - написала Ребрик під публікацією.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Лілія та її чоловік Андрій Дикий позували з доньками Діаною і Поліною біля церкви, тримаючи в руках великодні кошики, а також всередині храму. Вони всі разом відвідали великодню службу.

Передплатники пораділи зворушливого фото і також у відповідь привітали телеведучу зі світлим святом.

"Воістину воскрес. Миру,любові,міцного здоров'я вам Лілечка і вашій родині", "Які ви чарівні! Церква схожа як у Зазим'я ї! З Великоднем вашу гарну сім'я ю!", "Ви такі класні!", "Воістину воскрес! Щастя, любові, миру, добра вашій родині!", "Воістину Воскрес! Зі святом Великодня всю Вашу батьківщину, Лілю!!!", "Воістину воскрес! Класні! Добра і щастя", - пишуть коментатори.

Раніше повідомлялося, що відома сімейна пара популярної телеведучої Лілії Ребрик і хореографа Андрія Дикого не може приховати свого неймовірного щастя і охоче ділиться цим з шанувальниками. Зіркова пара з добром і задоволенням публікує романтичний фото і показує, як проводить сімейне дозвілля.

Нагадаємо, Melovin, Сумська і Ребрик показали своїх пухнастиків, мордочки говорять самі за себе.

Як повідомляв Знай. ua, Лілія Ребрик зворушила фанів власної формулою щастя.

Знай. ua писав, що Лілія Ребрик вперше поділилася фото з молодшою дочкою.