Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує на прогулянці в дивному образі.

На фото, яке з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в дещо дивному образі. Відомо, що артистка відображена на прогулянці в одному з німецьких міст, адже в цій країні вона зараз гастролює. Так, в суботу Лорак давала концерт в Ганновері, а перед тим в Берліні. А от на Великдень у неї запланований концерт у німецькому Бремені.

На прогулянку весняними позеленілими вулицями Ані Лорак вийшла у зручному спортивному вбранні. На ній сині джинси і довга чорна толстовка оверсайз. На голову співачка одягла чорну кепку, з-під якої стирчить декілька пасом волосся, а на її обличчі немає макіяжу. Через плече Лорак повісила чорну сумку, яка більше схожа на пакет. Артистка сфотографована як би збоку, вона дивиться в камеру і мило посміхається.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У підписі до фотографії Ані Лорак написала привітання фанатам: "Зі святом!". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу. Інші ж почали вітати її у відповідь і питати, чому вона не ходила до храму святити паски.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.