Нещодавно популярна британська співачка Адель приголомшила новиною про розлучення зі своїм чоловіком. Після цього з'явилася ще одна шокуюча інформація - колишній співачки претендує на половину її статків, повідомляє видання The Sun.

Представники виконавиці підтвердили інформацію про розлучення пари.

"Вони хочуть разом з любов'ю виховувати свого сина. Але також пара просить про конфіденційність", – кажуть агенти Адель.

У жовтні 2018 року співачку Адель визнали найбагатшою серед зірок Великобританії, яким до 30 років. Її статки становили 187,5 мільйона доларів США. Однак рівно половини своїх зароблених грошей вона може втратити через розлучення з чоловіком Саймоном Конецьким.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Згідно з підсумками шлюборозлучного процесу, 45-річний Конецький має повне право претендувати на половину статку своєї колишньої дружини. Причиною цього є те, що під час одруження пара не уклала потрібний контракт, який засвідчував би то, що кожен з подружжя не претендує на майно іншого.

У 2011 році Адель почала відносини з Саймон Конецьким — власником великого інвестиційного холдингу. Саймон старше за Адель на 14 років, проте цей факт не заважав закоханим. До речі, саме йому присвячена одна з найвідоміших пісень співачки "Someone Like You".

19 жовтня 2012 року біля пари з'явився син, якого назвали Анджело Джеймс. Після народження дитини в американській і британській пресі із завидною постійністю стали з'являтися новини про нібито підготовку весілля щасливих батьків. Нарешті, під час концерту у 2017 році Адель зробила заяву про своє заміжжя, після чого зал вибухнув оплесками.

Нагадаємо, розкрито справжню причину відходу зі сцени культової співачки Адель: я більше ніколи не побачу вас.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", вбита горем Джолі написала заповіт: все для найкращого у світі чоловіка.

Також "Знай.ua" писав про те, що Зірка Ігри Престолів розповіла про психічні проблеми.