Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями та кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Так, у переддень Великодня знаменитість опублікувала свій святковий образ.

Каменських продемонструвала лук на власній сторінці в Instagram у stories.

Артистка майже повністю відмовилася від макіяжу і вибрала максимально просте вбрання. Вона одягла бавовняну білу блузу з перфорацією, яка нагадує українське традиційне вбрання - вишиванку. До блузи Каменських вдягнула джинси та світлий кардиган.

Можна зробити висновок, що Настя Каменських вирішила кардинально змінити імідж в церковне свято. Ніяких тобі декольте та обтягуючих нарядів. Все скромно та елегантно.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Варто зазначити, що Настя Каменських все частіше випускає композиції українською мовою Так, нещодавно вона презентувала ліричну пісню і кліп на неї "Обіцяю", яку присвятила коханому чоловіку. У шанувальників не залишилося сумнівів, що хіт артистка подарувала композицію реперу і продюсеру Потапу. Адже стало відомо, що парочка знову вирушила на спільний відпочинок у романтичний Париж.

Україномовний хіт одразу припав до душі публіці і за добу набрав майже мільйон переглядів. Деякі назвали його неофіційною "весільною клятвою".

У пісні Каменських зізнається в почуттях дорогій серцю людині:

"Я обіцяю тобі любити, піклується про тебе, завжди підтримувати і надихати. Пам'ятай про це".

Нагадаємо, "Мене ніщо не зупиняє перед народженням дитини": Каменських відверто розповіла про материнство і стосунки з Потапом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гаряча Настя Каменських стала гавайською принцесою і прикувала погляди мільйонів: "Ідеально".

Також портал "Знай.uа" писав, що колишня дружина Потапа вперше відверто розповіла про розлучення: приховували цілих п’ять років.