Відома американська Скарлетт Йоганссон заявила, що планує будувати кар'єру політика.

Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню Variety.

Акторка та модель розповіла, що не виключає кардинальної зміни професії у майбутньому. Скарлетт Йоганссон вважає, що могла б стати політиком, і змінювати світ на краще. У своєму інтерв'ю вона розповіла, що поки нікуди не балотується. Але цілком можливо, що в майбутньому буде.

"Мені здається, найбільших змін можна досягти в регіональній політиці. Може бути, в якийсь момент, в далекому майбутньому я відчую це покликання, але поки у мене його немає", - пояснила вона.

Скарлетт Йоганссон
Скарлетт Йоганссон

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Голлівудська зірка заявила, що дуже задоволена своїми ролями, особливо в фільмах Marvel. Але в той же момент, Йоганссон не виключає кардинальної зміни професії. При згадці останньої частини "Месники" актриса висловила надію, що фільм сподобається всім глядачам. А також порадила все ж взяти з собою трохи їжі, адже фільм триває три години.

Варто зазначити, що для Скарлетт Йоганссон зйомки у картині "Месники: Фінал" стали справжнім випробуванням — акторка хотіла відповідати своїй героїні на екрані, тому підійшла до питання підготовки з усією серйозністю. За словами її особистого тренера, Скарлетт тренувалася як олімпійський атлет і голодувала протягом 12 годин щодня.

Нагадаємо, що власник скандального телеканалу Barrandov TV в Чехії Яромир Соукуп заявив, що планує балотуватися у президенти країни. Наступні вибори у Чехії повинні відбутися у 2023 році. Шоумен аргументує своє рішення тим, що у нього пристойна репутація і його підтримують 90% населення Чехії.

Як повідомляв "Знай.ua", Скарлетт Йоханссон закликала зарахувати папараці до злочинців: становлять загрозу для життя

Також "Знай.ua" писав, що американська актриса Скарлетт Йоганссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.