Американська модель і актриса Емілі Ратаковськи завжди відрізнялася умінням хизуватися на пляжах в наймодніших моделей купальників. Інколи навіть здається, що саме вона задає моду. По зірці можна вирахувати найбільш незвичайні і суперпопулярні пляжні наряди, які незабаром можна буде побачити на найвідоміших модницях.

Не так давно Емілі Ратаковськи запустила свою лінію одягу Inamorata Woman, в лукбуці купальників, в якому знялася особисто, похвалившись ідеальною фігурою і чудовим смаком.

В Instagram Емілі Ратаковськи регулярно показує принади своєї фігури. Надокучливі папараці засікли 27-річну красуню, яка вибрала шикарний оливково-зелений купальник на плядную прогулянку з подругою в Малібу. Виріз в деталях плавального костюма розкрив її пружний живіт, в той час як нижня половина в стилі стрінгів підкреслила її зухвалий вигляд.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Розкинувши темні кучері по плечах, Емілі додала пару великих сережок-кілець до свого стильного пляжного образу.

Кадри доводять, що всупереч усім чуткам таблоїдів, Емілі не збільшує сідниці, у неї немає целюліту і вона прекарсно виглядає без макіяжу і фотошопу.

Ратаковськи завжди вибирає саме такі купальники, які не тільки красиво підкреслюють фігуру, але і є хітами пляжної моди.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковські показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилася в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками