Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайною піснею під назвою "Яжемать", яку присвятила всім працюючим мамам. Так, артистка зняла коротеньке відео з заднього сидіння автомобіля, наспівуючи новенький хіт і анонсуючи виступ на "Партійній зоні". Також Анна кардинально змінила імідж, перефарбувавши розкішне волосся в яскраво-рожевий колір.

"Сьогодні такий дивно світлий день! Вітаю нас всіх, сонечка, а я вже йду в прямий ефір @muztv на Партійну зону, де сьогодні вперше заспіваю #ЯЖЕМАТЬ!!!!! Чек ічерез зйомки зробити не вийшло, тож репетирую в машині 😂 Ви можете, будь ласка, вивчити слова і я у вас в 19.50 у Вегасі @vegasmall на Каширці перевірю !!!!! Або в прямому ефірі @muztv!!!!!! Помітили в мені зміни? Так чи ні?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Гаряче виглядаєш💪🏾🔥", "АннА!!!! ВАМ ....... Так личить цей колір волосся ))))👍🔥 Іноді можна змінитися, для Супер МАМИ!!!!!!!😍💖😊", "Колір волосся просто кайф 😍 вам дуже личить 🌸", "
Волосся!!! Кайф! ❤️ Вам дуже йде !", "Як же вам личить цей колір волосся....відразу молодше на 10 років , прям дуууже класно)", "Зміни дуже-дуже яскраві😍😍😍😊".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.