Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість презентувала ліричну україномовну пісню і кліп "Обіцяю", яку присвятила коханому чоловіку. Так, шанувальники вже давно здогадалися, що мова йде про репера і продюсера Потапа, а сама артистка знову порівняла себе з культовим витвором мистецтва, з'явившись в образі Леді Лілліт кисті англійського художника Данте Габріеля Россетті. Варто відзначити, що раніше Настя вже позувала як Мона Ліза, Фріда Кало, Олімпія і Дівчина з перловою сережкою.

"#обіцяю", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Порівнювати себе з такими картинами,яка ницість,фу!!!", "Зіркова хвороба з'явилася?", "Не гідна!!!", "і близько не схожа🇺🇦", "І що, більше нічого показувати, як порівняння з історичними особистостями.", "Не дотягуєш".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.