Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким хітом "Мадонна", виконавши його на сцені шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" у незвичайній хеві-метал-поп обробці. Так, артистка виступила в яскравому червоному боді і золотій короні, а підтанцьовка пронесла за нею довгий розкішний шлейф через весь зал.

"МАДОННА в хеві-метал-попі 🔥🔥🔥 Як вам? Підірвали ефір блиском і шиком!", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Схожа на Аллегрову☺️", "Таке собі.. красиве шоу, але пісня не дуже", "Оля-це Кіркоров, Распутіна і Вітас в одному тілі...🤣😂😁", "Оля в цьому мотлоху загубилася!!!А мотлоху надто багато.... дуууже багато...перебір!!!", "Перебір в пафосі і пісня не дуже.", "Забагато пафосу, цирк, вибачте", "Ольга, вам потрібен хороший автор щоб написав вам реально хороші пісні для вашого шикарного голосу. А так все однотипне".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.