Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, на якому його з Аллою Пугачовою маленькі близнюки Ліза і Гаррі каталися на власному транспорті. Так, дочка артистів вибрала для пересування яскраво-рожеву карету, в той час як син лагодив свій шикарний міні-джип.

"😂😂😂 Принцеса на самообслуговуванні. Жаба в коробочці 🤣 ", - пожартував Галкін. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Як вона хвацько з механікою🔥🤘🤘", "О, вже зараз можна водійське посвідчення Лізаветі видавати! 😁👍", "Той незграбний момент, коли дитина водить краще багатьох дорослих 😅🙈", "Ліза відмінно керує авто!!", "Мені занавісочки в машині у Лізи сподобалися )", "Обожнюю ваших дітей!!!", "Гаррі, такий діловий, справжній чоловік, самостійний!".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще