В суд федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія з позовом проти української співачки Світлани Лободи, яка зараз працює і живе в Росії звернулися організатори європейського туру співачки. Вони мають намір отримати від артистки чималу суму.

Організатори вимагають стягнути з виконавиці десятки тисяч євро з формулюванням "за заподіяння шкоди діловій репутації і фінансові втрати".

Так, організатори стверджують, що Лобода і її директор Нателла Крапівіна постійно порушували умови контракту, який було складено спочатку. Артистка регулярно зривала таймінг і як результат організатори були змушені переплачувати за оренду залів та автомобілів. Крім того, вони вказують на постійні образи і спроби зіпсувати імідж компанії.

Спочатку організатори туру намагалися не доводити цю справу до суду і мирно врегулювати даний конфлікт. Вони не отримали адекватної реакції ні від юристів, ні від менеджменту Лободи.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вони відзначають, що Світлану та її представників вже внесли у чорний список. І так вчинила не тільки дана організація, але й інші європейські промоутери.

Раніше повідомлялося, що популярна співачка Світлана Лобода закінчила свою кар'єру в якості наставника в російському шоу "Голос. Діти" після гучного скандалу з перемогою на конкурсі дочки Алсу Микеллы Абрамової.

Пост представника української співачки, яка зараз живе і працює в Росії з'явився в соціальній мережі після того, як перший канал зняв з ефіру фільм про проект "Голос. Діти" для того, щоб перерахувати голоси.

Нагадаємо, на "Голос. Діти" труять дочку Алсу.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода з Пугачовою показали справжніх переможців.

Знай. ua писав, що Лободі довелося з ганьбою закінчити кар'єру.