Стан Ірини Сенотової, яка відома за ролями в "Кармеліті" і "Аннушці", сильно погіршився – у неї виявили цироз печінки.

Напередодні 50-річну актрису госпіталізували. Медики діагностували двосторонню пневмонію і ниркову недостатність.

Ірина Сенотова краще себе почувати після лікування не стала – її обличчя прийняло нездоровий вигляд, а також виявилися ускладнення. Окрім цього, знаменитість потерпає від величезних витрат за лікування - Європейський Центр виставив чек в 560 тисяч. Батькам Сенотової довелося влазити в борги. Ірину перевели в іншу лікарню. Там не обрадували і доповнили діагноз.

медики
медики

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В даний момент знаменитість постійно в кисневій масці, лікарі вирішують, що робити далі. Цілодобово поруч з актрисою — мати, підтримує доньку і дає їй сил.

Варто нагадати, що Діти та літні люди - найбільш беззахисні верстви населення будь-якої держави. Реальність така, що державі ні ті, ні інші не потрібні. Доказ цього опубліковано на сторінці одного з популярних спільнот Харкова в соціальній мережі Instagram.

У відео показано будову і наповнення 8-ої дитячої інфекційної клінічної лікарні на пр. Героїв Сталінграду, 160. Видно, що заклад давно не бачив ремонту, а у ванну з туалетом взагалі можна не заходити, так як навіть крізь екран передається їх сморід і безлад, що панують там. Про матраци на ліжках взагалі можна знімати окремий фільм, так як вони стали джерелом нового життя у вигляді плісняви та іншого.

Коментарі українців просто горять від люті й злості:
"Зате в парку туалет за 50млн грн", "Зате Томос дали і безвіз", "Хочете комфорту - платіть", "До жаху знайома палата", "Не дай боженька туди потрапити", "Надійшов з однієї інфекцією, виписався з 10", " Жах. А де Супрун?", "Віра, мова армія - немає грошей для дітей", "Потрапили туди майже три роки тому, мало того що дітей в таких умовах лікують так ще й ти там нікому не потрібен, призначили антибіотик без аналізів, без узд.....а у нас взагалі апендицит....мало не угробили дитини"

Нагадаємо, Брітні Спірс з психлікарні налякала фанатів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дочка Валерії терміново госпіталізувана

Також "Знай.ua" писав про те, що зірка "Гри престолів" вперше розповіла про свої інсульти