Син Яни Рудковскої і відомого російського фігуриста Євгена Плющенка Саша з самих перших років життя займається фігурним катанням. Завдяки цьому хлопчик став героєм програми на японському телебаченні.

Євген Плющенко привів свого сина на популярне в Японії ток-шоу і хвалився успіхами сина в цьому непростому виді спорту. Однак реакція глядачів була не такою натхненною, як він розраховував.

Азіатські глядачі звичайно захопилися, які складні елементи з успіхом освоює хлопчик, але разом з тим несподівано почали жаліти юного спортсмена.

Вони відзначили, що дитина виглядав дуже сумним і лише зрідка посміхався. Глядачі говорили "бідна дитина", звернули увагу на те, що маленький фігурист з'явився в ефірі з "сумним поглядом без життя в очах".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома російська продюсер Яна Рудковська потрапив у гучний скандал із-за її коментаря з приводу виховання дітей, а точніше їх покарання.

31 березня продюсер Яна Рудьковська в авторській програмі Наталія Синдєєва на телеканалі "Дощ" розповіла, як вони разом з чоловіком Євгеном Плющенко виховує п'ятирічного сина Сашка.

Рудковська пояснила, що її саму батьки виховували так само: "І в кімнату саджали в темну, і ремінь застосовували, і домашні арешти були". Вона сказала, що досвідом виховання дітей з нею ділилася і мама Євгена Плющенка, яку Рудковська назвала своїм прикладом. "Щоб бути кращим на планеті, не можна жаліти дитину. Ти його можеш пожаліти, коли він спить! Коли він спить!"- заявила продюсер.

Нагадаємо, син Рудковської розповів про жорстоких покараннях.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Пугачової розігнала дітей Кіркорова і Рудковської.

Знай. ua писав, що продюсер Діми Білана розповіла, що зробить з сином-геєм.