Учора в Кремлі відбулося святкування дня народження Стаса Михайлова, яке поєднувало в собі кращі традиції зоряних ювілеїв. Банкет, музика, море знаменитостей і головний секс-символ жінок, яким трохи за тридцять. Але при цьому до свого ювілейного концерту співак, судячи з усього, вирішив підтягнути не тільки близьких друзів і зіркових колег, але і власний зовнішній вигляд.

Стас Михайлов вчора і в 2017

Але святкові фотографії Стаса змусили його численних фанатів не радіти, а дивуватися — з екранів гаджетів з натягнутою посмішкою на них дивилася ніби інша людина. На шкірі 50-річного артиста не було жодної зморшки, брови стали вище, а очі - більш «відкритими». Співак, як вважають багато блогерів, виглядав на фото досить дивно, так як його обличчя немов було обмежене в рухах.

Стас Михайлов на ювілейному концерті

Багато шанувальників порівнюють таку зовнішність співака з інцидентом, який стався з Рене Зеллвегер кілька років тому. В один з моментів актриса з'явилася на вечірці з нерухомим обличчям, чим шокувала своїх шанувальників. Після величезної кількості критики Рене повернула собі характерні риси особи і надалі так не експериментувала.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше ми вже писали, що здивувала своїм зовнішнім виглядом шанувальників і Софія Ротару, яка привітала всіх зі світлим святом Пасхи і виклала кадри з фотосесії на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співачка постала перед своїми шанувальниками в чорній, напівпрозорій сукні з вишивкою і підкорила всіх своїм молодим, квітучим виглядом. Фанати залишили під знімками багато теплих слів на адресу артистки. В коментарях вони відзначили, що краса і талант співачки з роками не в'януть.

Софія Ротару

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Настя Каменських порадувала своїх фанатів незвичайним зовнішнім виглядом на власній сторінці в Instagram. Артистка майже повністю відмовилася від макіяжу і вибрала максимально просте вбрання.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Даша Астаф'єва підкорила своїх шанувальників знімком, на якому позувала без макіяжу, обмотавшись лише рушником і забравши назад волосся маскою для сну.

Також "Знай.uа" писав, що 23-річна російська танцівниця гоу-гоу не змогла витримати роман із зіркою такого масштабу, як Джонні Депп.