Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайною піснею під назвою "Яжемать", яку присвятила всім працюючим мамам. Так, артистка вже встигла відзняти на новоспечений хіт яскравий кліп у Києві, режисером якого став Алан Бадоєв. Також Анна заінтригувала кардинальними змінами у зовнішності, перефарбувавши волосся в кислотно-рожевий колір і зізнавшись, що "починає все спочатку".

"Обожнюю починати спочатку. Обожнюю це фото. Обожнюю людей, які не зраджують. Обожнюю своє життя і те, що вона зі мною робить. Впораємося 😈", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Хто тут найгарніша дівчинка?😍😍😍😍😍", "Аріель😍", "Аня колір волосся просто супер 👍😘", "Красива!!!❤️❤️❤️ дуже гарний колір волосся👍👍👍", "Колір 🔥🔥🔥🔥", "Ви пофарбувалися? Дуже крутий колір!", "Яка гарна🤩🤩🤩🤩 так нагадує персонажа з мультика🤩🤩🤩🤩🤩🤩", "👌🏻👌🏻👌🏻Суперське фото!! Ганнуся у вас все буде круто!!💕❤️".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.