30 квітня ЦВК оголосила результати другого туру президентських виборів. Переможцем, теперь вже офіційно, став Володимир Зеленський, який набрав 73,22% голосів українців. “Знай.ua” поцікавилися, що про це думає відомий український співак, народний артист України Павло Зібров. За його словами, для нього важливіші не вибори президента, а вибори до парламенту. Ось на них він і має надію.

“До осені нічого не зміниться, до парламентських виборів. У нас парламентсько-президентська республіка, - зауважив артист. - Янукович і нинішній президент (Петро Порошенко - ред.) підібрав під себе дуже багато важелів. Треба все-таки залишити парламентську модель і забрати у президента багато чого”.

Павло Зібров

За думкою Зіброва, поки що в країні нічого кардинального не зміниться.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

“Як працював уряд, так і буде. Прийде Зеленський - нічого не зміниться”, - вважає артист.

Співак не приховує, що разом з дружиною голосував на виборах за Юлію Тимошенко. Вже багато років артист підтримує “Батьківщину”.

“Чекаємо парламентських виборів, які партії пройдуть. Хто більшістю заходе, той і формує уряд”, - нагадав Зібров.

Також він висловив свою думку про вплив олигархів в країні.

“Олігархія є та завжди буде. Но десь будуть її підрізати”, - вважає співак.

Павло та Марина Зіброви

Свою думку про олігархію висловила й дружина артиста, Марина Зіброва.

“Вона присутня в будь-якій країні. Так само, як ви бачите це в США. Але, коли олігархи допомагають і величезні кошти вкладають в країну, допомагають біженцям, тоді низький уклін цим олігархам. Вони зуміли заробити гроші, вони допомагають країні. Є такі теж і у нас. Але, коли в нашій країні олігарх гребе все під себе, а країна злиденна. Це ненормально, коли президент - олігарх, а пенсія - 1450 гривень”, - зазначила Марина Зіброва.

Вона дуже обурена тим, що отримує таку низьку пенсію, хоча має вищу освіту та знає іноземні мови.

“У мене була дуже висока зарплатня. Я працювала в союзі промисловців та підприємців. Це все було до 2000 року, а після я зайнялася шоу-бізнесом. Сьогодні я отримую пенсію - 1450 гривень. Це нормально? Я вчила мови, працювала з посольствами свого часу. Треба думати про людей”, - поділилася Марина Зіброва.

“Ми хочемо змін”, - додав Павло Зібров.

“Чому діти президента вчаться за кордоном?” - зауважила Марина Зіброва.

Павло Зібров з дружиною

“Якщо ти став президентом, хочеш ти чи не хочеш, але школу закінчувати діти повинні тут і Вищі, будьте люб'язні, закінчуйте теж тут. А не отримуйте свої мантії в Англії. Ось це вже непорядно по відношенню до країни, не тільки до свого народу, а до країни взагалі. Це моя думка”, - висловилася Марина Зіброва.

Нагадаємо, Павло та Марина Зіброви розповіли, куди збираються на відпочинок після Великодня.

Як повідомляв раніше “Знай.uа”, Слава Камінська відверто розповіла, як любить відпочивати і подорожувати.

Також “Знай.uа” писав про те, що Віка з "НеАнгелів" зробила відверте зізнання.