Відома українська співачка, ведуча, дизайнер і колишня солістка популярного тріо “ВІА Гра” Надія Мейхер знає, як організувати свій час, щоб встигати будувати кар'єру і приділяти час сім'ї. Як зізналася артистка в коментарі “Знай.uа”, їй зовсім нескладно все поєднувати і при цьому виглядати свіжо і молодо.

“Я гастролюю протягом 18 років і знаю, що це. Коли є перевтома, завжди знаходиться якийсь час на відпочинок. Скажімо так, з досвідом гастрольної діяльності я навчилася знаходити можливість відпочивати. Припустимо, якщо я прилетіла в якесь місто, у мене все одно буде 1,5 години на сон. Іноді досипаю в літаку”, - поділилася співачка.

Надія Мейхер

Надя зазначила, що ситуації бувають різні, але перевтома через часті перельоти та гастролі - питання внутрішньої організації.

“Коли ти з цим стикаєшся, з таким способом життя, ти все одно знаходиш можливість визначити пріоритетні речі, а що другорядне - відкласти на потім і зробити перепочинок. Інакше цей перепочинок потім зробить за тебе якась хвороба, тому що перевтомлюється організм”, - пояснила артистка.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як зізналася Надія Мейхер, її секрет в правильному плануванні свого часу.

“Я навчилася дозувати, і на сьогоднішній день я належу сама собі і можу розподіляти свій час і організувати його таким чином, щоб приділяти час сім'ї. Повірте, з родиною бути - це не кількість часу, це якість часу. Коли ти любиш своїх дітей, говориш їм про те, що ти їх любиш, гладиш, обіймаєш, цілуєш - вони ж харчуються цим почуттям”, - поділилася зірка.

Надія Мейхер

Надія Мейхер з чоловіком і трьома дітьми проживають у Києві. Останнім часом вона приділяє багато часу дизайну - випуску власної лінії одягу. При цьому Мейхер зізналася, що політична ситуація в країні її хвилює найменше.

“Я аполітична. Я ніколи ні на кого не сподівалася, і на державу в тому числі, - тільки на себе”, - заявила зірка.

Нагадаємо, раніше Надія Мейхер розповіла про плани на Великдень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Павло Зібров висловився про зміни в країні з Зеленським і вплив олігархії.

Також "Знай.uа" писав, що Слава Камінська розповіла, як вона любить відпочивати і подорожувати.