Відомий молдавський співак і тріумфатор проекту "Голос країни-9" Дан Балан представив драйвову пісню, яка однозначно стане хітом цього літа. Відзначається, що танцювальний трек Balzam і яскравий кліп до нього виконавець записав разом з популярною співачкою Люсею Чеботіною.

Відео з'явилося на офіційному YouTube каналі Дана у вівторок, 30 квітня. За добу кліп зібрав більше 400 тисяч переглядів і 16 тисяч "лайків".

У вибуховому відео багато струнких дівчат, пристрасті і коронних рухів співака. Примітний той факт, що Балан сам написав текст пісні, а також виступив у ролі продюсера.

Дивіться новий кліп Dan Balan — Balzam (feat. Lusia Chebotina):

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як відомо, всього через кілька тижнів стартує всеукраїнський тур Дана Балана, спеціальним гостем якого стане переможниця "Голосу країни-9" Оксана Муха.

Раніше ми писали про те, що популярна українська співачка і актриса Оля Полякова виступила в фіналі шоу "Голос країни", примірявши дуже пікантний наряд.

Артистка вийшла на сцену в ультракороткій блискучій міні-сукню без ліфчика. Она приголомшила формами не тільки прихильників, але й одного із зіркових тренерів Дана Балана, який пустився з нею в запальний танок.

Варто відзначити, що під час виступу Тіна Кароль кудись зникла з суддівського крісла, а протягом усього проекту їй з Даном приписували роман.

Нагадаємо, Дан Балан заявив, що буде продовжувати спілкуватися з українською співачкою Тіною Кароль. Протягом усього шоу вони фліртували, а в мережі не втомлювалися обговорювати їх можливий роман.

Як повідомляв портал Знай.uа, популярна українська співачка Тіна Кароль виклала відео, на якому вона проводить час із сином Веніаміном.

Також портал Знай.uа писав, Тіна Кароль та Дан Балан закружляли в танці прямо в ефірі. Потап, якому теж раніше приписували роман з Тіною, вирішив подарувати щасливій парочці пісню, виконавши хіт "Найкращий день".