Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним відео, привітавши хорошого друга Філіпа Кіркорова з його 52-м днем народження. Так, артистка побажала "Королю поп-музики" здоров'я і сил, ніжно цілуючи його, взявшись за руки на званій вечері перед премію Муз-ТВ.

"і так вже багато багато років🤘 З Днем Народження, дорогий Філіп!!! @fkirkorov 🤴🏿 Будьте здорові й натхненні!! На багато років 🤞сил і терпіння )))😬", - трепетно підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "А що це, Філіп до вас пристає?", "Лорак буде ревнувати😄", Які милі 😊", "Хотів поцілувати так не вийшло 😂😂😂", "Все відео хотілося поправити Вам піджак, щоб він не впав))😂", "😂😂 атпуті)))".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.