Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила кумедний уривок з ранкового шоу "Сьогодні. День починається" на одному з російських телеканалів, привітавши з 52-м днем народження Філіпа Кіркорова. Так, артистка заспівала коротенький уривок з його хіта "Цвет настроения синий", а також запропонувала шанувальникам приєднатися до її побажань.

"Вдалося сьогодні привітати нашого улюбленого @fkirkorov з самого ранку 💜 все почалося на програмі «Сьогодні. День починається»!
Давайте завалимо нашого іменинника теплими словами та щирими побажаннями 💝
Колір настрою?", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Яка ви мила 😍", "Віра, ти прекрасна!", "Яка ж Ви божественна 😍😍😍", "Така життєрадісна супер", "Віра, спасибі. Цей ранок був прекрасним завдяки вам🌸 такий позитив, така енергія, я її через екран відчувала.", "Неможливо не закохатися в вас 😍🤩😍🤩 ви заряджаєте навіть по цей бік екрану 💕💕💕".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.