Татуювання давно перестали бути чимось незвичайним і ними можуть похвалитися багато знаменитостей. Нещодавно в їх полку прибуло – у вівторок, 30 квітня, дружина екс-Холостяка Дмитра Черкасова опублікувала на своїй сторінці в Instagram кілька фотографій і відео, які чимало здивували шанувальників 31-річного плавця, пише tv.ua.

Татуювання Черкасова

Їхні емоції цілком зрозумілі, оскільки Дмитро зважився на кардинальні зміни. Знаменитість в компанії своєї дружини відправився в тату-салон і набив собі татуювання. Для Черкасова зображення на плечі лівої руки стало першим. Картина, якою спортсмен вирішив прикрасити своє тіло, досить значна. Через кілька днів плавець зможе підкорювати публіку у басейні не тільки своїм шикарним торсом, але також зображенням одного з грецьких богів.

Дмитро Черкасов

Раніше ми вже писали про те, що Дмитро Черкасов розповів деякі факти з особистого життя. Так, головний герой сьомого сезону популярного шоу "Холостяк" і одночасно майстер спорту з плавання розкрив свою найбільшу таємницю, яка так цікавить його фанаток. Зокрема, він розповів про своє особисте життя і те, що чекає первістка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дмитро Черкасов

Зараз вже відомо, що після проекту він не став підтримувати відносини з переможницею Лідою Немченко, адже у них були зовсім різні цілі та інтереси в житті. Екс-холостяк підтвердив, що після проекту став оточений неймовірною кількістю дівчат. Все тривало до тих пір, поки Дмитру не написала дівчина з прихованого акаунту, з якою у нього і стали розвиватися відносини, аж до весілля. Майбутня дружина підкорила екс-холостяка не лише своєю незвичайною зовнішністю, але й глибоким внутрішнім світом, ставленням до життя. Також Дмитро зауважив, що йому подобається наполегливість і твердість дівчини.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в одному з треків свого нового альбому Pink співає про те, що вона ненавиділа своє тіло з раннього віку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": епатажний український шоумен Сергій Притула поділився з фанатами кадрами святкування Великодня.

Також "Знай.uа" писав, що російська теле - і радіоведуча, співачка і кіноактриса Анфіса Чехова останнім часом кардинально змінилася.