Популярна українська співчака Настя Каменських пригадала часи існування дуету "Потап і Настя". Допис про приємну річницю артистка розмістила на своїй Instagram-сторінці.

"Сьогодні дуже особлива дата: 13 років тому народився наш дует "Потап і Настя". Все почалося з двох осіб, Льоші і Насті, які по-справжньому горіли ідеєю дарувати людям радість, а перетворилося на справжній музичний тріумф, на якому виросло вже ціле покоління", - писала Каменських.

Співачка подякувала колезі за роки плідної співпраці пліч-о-пліч, за невичерпне джерело натхнення і творчої енергії.

"Дякую @realpotap за всі ці роки, що ми працюємо з тобою пліч-о-пліч, переживаючи разом мільйон емоцій, моментів і злетів. Разом ми – сила, творити з тобою – невичерпне джерело натхнення і творчої енергії! Ти у всьому інноватор і створив знакові для нашого шоу-бізнесу проекти. Все до чого б не доторкнулася твоя талановита рука просто приречене на успіх", - додала співачка.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українська співачка зазначила, що попереду їх чекає ще дуже багато запаморочливих вершин!

"Зважаючи на паузу в дуеті, ми продовжуємо творити разом музику, яка не знає кордонів, стає історією і залишається в серцях мільйонів людей", - завершила вона.

На пост Насті Потап відповів коментарем: "Дякую Сонечко".

В коментарях шанувальники висловили жаль і смуток, що дует більше не існує, проте не залишають надії, що ще почують нові пісні "Потапа і Насті" і подякували талановитим співакам: "Ви разом - нереальний тандем. Дякую вам за чудові треки", "Спасибі, дорогі, це один з кращих музичних проектів і багато крутих пісень".

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських шокували найголовнішим зізнанням: разом вже 13 років.