Ще в минулому році з'явилася інформація, що зірка супергеройської саги "Месники" Скарлетт Йоханссон дочекалася сольного фільму і для своєї героїні - колишній КДБ-шниці Наташі Романофф.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

За інформацією журналістів, у вівторок, 30 квітня американська преса у масштабному дослідженні нових фільмів про киновселенной Marvel зазначила, що за окремий фільм про Чорну вдову Йоханссон отримає не менше 20 мільйонів доларів. Зйомки "Чорної вдови" почнуться вже зовсім скоро. Вони заплановані на липень цього року. В основу сюжету лягла історія життя Наташі Романофф до вступу в загін "Месників" - навчання та служба в КДБ.

Скарлетт Йоганссон
Скарлетт Йоганссон

До речі, "Чорна вдова" стане першим фільмом кіновсесвіту Marvel цілком зрежисованим жінкою - Кейт Шорленд. Йоханссон, у якої є єврейське коріння, буде не тільки грати головну роль, але і візьме на себе частину обов'язків продюсера.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто нагадати, що 25 квітня в Україні відбулася прем'єра довгоочікуваного фільму "Месники: Фінал". Це остання частина серії фільмів "Месників", знятих Ентоні і Джо Руссо. У перший уїк-енд прокату по всьому світу картина зібрала 1,2 мільярда доларів - це новий світовий рекорд. Про це повідомляє компанія Walt Disney Co, яка разом з Marvel Studios продюсувала фільми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 25 квітня в Україні відбулася прем'єра довгоочікуваного фільму "Месники: Фінал". Це остання частина серії фільмів "Месників", знятих Ентоні і Джо Руссо. У перший уїк-енд прокату по всьому світу картина зібрала 1,2 мільярда доларів - це новий світовий рекорд.

Про це повідомляє компанія Walt Disney Co, яка разом з Marvel Studios продюсувала фільми.

"Месники: Фінал" заробили 350 мільйонів доларів тільки в США і Канаді, побивши рекорд зборів попередньої частини "Месників" — "Нескінченної війни". Ця частина зібрала в прокаті 258 мільйонів за вихідні і встановила світовий рекорд.

Нагадаємо, зірка Голлівуду раптово вирішила змінити професію.

Як повідомляв Знай.uа Світ завмер в очікуванні нового "Короля Лева", Disney знову змусить ридати мільйони.

Також Знай.uа писав, прихильники вітають "Океан Ельзи" і не стримують сліз: будеш чудовим батьком.