Співачка Алсу знову потрапила в скандал.

Не встигли все ще відійти від фіналу шоу "Голос. Діти", у якому перемогла її дочка Мікелла, як з'явилася новина про те, що артистка була усунена від участі в "Євробаченні".

Алсу
Алсу

"Результати голосування журі на конкурсі Євробачення-2019 в прямому ефірі телеканалу Росія оголосить піаніст Іван Безсонов, чинний переможець конкурсу класичної музики Eurovision Young Musicians 2018 і фіналіст конкурсу "Синій птах", повідомила прес-служба ВГТРК.

За словами Безсонова, він шокований такими вістками. Він підкреслює, що рішення ще не остаточне, але якщо йому надійде пропозиція, то він не відмовиться.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що Російський шоу-бізнес знову в центрі скандалу. На цей раз зазнала цькування Алсу і її дочка Мікелла після того, як дівчинка перемогла у шоу «Голос. Діти».

Глядачі впевнені, що голоси на їхню користь було проплачено.

Передає clutch.

Наступного ж дня після оголошення офіційних результатів телевізійного проекту Світлана Лобода зібрала найбільш пам'ятних учасників «Голосу» в ресторані «Вітерець».

Туди ж під'їхала і Алла Пугачова.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Примадонна провела час з дітьми і їх батьками. Відзначається, що дочка Алсу Мікеллі не була запрошена на захід. на захід.

Алла Пугачова виступила перед дітьми з життєвими історіями, розкривала професійні секрети і давала поради. Також, дітям вручили премію «Золота зірка Алли». Вона нагородила кожного золотим кулоном, дипломом і грошима.

А тим часом справедливість перемоги дочки Алсу в шоу деякі поставили під сумнів. Фанати шоу впевнені, що Лобода і Пугачова почали цькування.

Нагадаємо, Інтерпол взявся за шоу "Голос. Діти"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", На "Голос. Діти" труять дочку Алсу

Також "Знай.ua" писав про те, що Звинувачення чоловіка Алсу в зрадах відкрили правду