Дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. У коментарях до постів Альбіну часто називають розлучницею за те, що вона нібито поцупила з сім'ї Меладзе, але вона не звертає уваги на такі закиди і продовжує радувати шанувальників новими фото. Так, цього разу артистка здивувала фанатів знімком, на якому позує в незвичайному пляжному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Альбіни Джанабаєвої, вона постала на огляд публіки в незвичному образі. Співачка зображена на пляжі в Дубаї, куди приїхала відпочивати та заодно, щоб відвідати фестиваль "Жара", який буде проходити там. На знімку Альбіна позує в облягаючій чорній футболці, під якою не видно ліфчика і злегка просвічуються соски, і в білих штанях з чорним поясом.

Артистка відображена сидячи на пляжному кріслі, на спинці якого висить величезний капелюх. Альбіна склала руки в боки, вона дивиться в камеру крізь стильні сонцезахисні окуляри. А її волосся укладене в красиву пишну зачіску, яка не зовсім підходить для пляжу. У підписі до фотографії Альбіна Джанабаєва розповіла про свою подорож в Дубай.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Прилетіла в Дубаї... Спекотно. Сонце нещадне! Я взагалі не любитель лежати на сонці довго: максимум кремів і подалі від прямих променів! Захищаємо очі окулярами і голову капелюхами! А всіх, хто відпочиває тут,- запрошуємо завтра на Фестиваль #Жара @zharatv в @rixospremiumdubai. Склад завтра буде жаркий. А сьогодні в 17.00 прямий ефір на @autoradiouae. #мамаявдубае #ЖаркаяЖара", - написала дружина Меладзе. Така публікація не залишилася без уваги фанатів зірки, шанувальники почали активно обговорювати її стильний образ, засипаючи компліментами.

Нагадаємо, екс-"ВІА грі" Альбіні Джанабаєвій пригадали її низький вчинок. Артистка опублікувала нове фото стильному образі, і якщо одні засипали її компліментами у коментарях, то інші нагадали співачці, що вона поцупила з родини Валерія Меладзе.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.