Дочка покійної російської співачки Юлії Началової Віра Алдоніна провела травневі свята з новою сім'єю свого тата.

Як відомо, після смерті Началової її 12-річна донька Віра залишилася жити з бабусею і дідусем. Вона мотивує це тим, що так їй буде зручніше відвідувати різні музичні гуртки. Однак Віра продовжує активно спілкуватися з новою сім'єю батька і проводить з ними вихідні. 1 травня футболіст Євген Алдонін зводив доньку, дружину Ольгу, маленького сина і свою маму погуляти у московський парк Лужники. Його молода дружина поділилася теплими кандрами у своєму профілі в Instagram.

Дідусь Віри, Віктор Началов, розповів, що дівчатка стійко переносить смерть матері.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дитина живе з нами. У неї дуже багато уроків, з домашніми завданнями їй допомагає справлятися бабуся. Вона в курсі всіх шкільних подій. Для Віри нічого не змінилося. Звичайно, Віра переживає, але тримається краще за всіх нас. Школа її сильно відволікає", - розповів композитор в ефірі однієї з російських передач.

Віра Алдоніна на цій передачі сказала, що хоче стати "як мама співачкою, але з ухилом більше у акторки".

Нагадаємо, що співачка Юлія Началова пішла з життя 16 березня у віці 38 років. Віра Алдоніна – донька співачки від другого шлюбу з футболістом Євгеном Алдоніним. Шлюб, на жаль, протримався всього п'ять років, з 2006 по 2011 роки. У дівчинки також є зіркові хресні батьки - Лариса Доліна і Ролан Гусєв.

Нагадаємо, стало відомо, про що переживала Юлія Началова за кілька годин до своєї смерті.

Раніше Знай.uа повідомляв, близькі Началової заявляють, що під тиском першого чоловіка Дмитра Ланського вона катувала себе дієтами, щоб відповідати його уявленням про ідеальну жінку.

Також Знай.uа писав, у четвер, 18 квітня, стало відомо, що пішла з життя знаменита російська акторка Ірина Цивіна. 55-річна зірка відома багатьом глядачам за такими серіалами, як "Татусеві дочки" та "Кадети".