Відома російська співачка українського походження Наташа Корольова опублікувала відео з центру Києва. Найцікавіше, що за проросійську позицію Наташі заборонено в'їзд на територію нашої країни. Про це передає Clutch.

45-річна уродженка Києва Наташа Корольова ще в 90-тих вирішила будувати кар'єру виключно в РФ. На даний момент вона не випускає нових пісень і не дає великих концертів, але все ще примудряється підігрівати до себе інтерес публіки.

З 2016 року СБУ заборонило Наташі Корольовій в'їзд на її території історичної батьківщини через чітку пропутінську позицію. Співачка незгодна з таким станом справ, і безуспішно судиться з відомством за право відвідувати Україну.

А днями в Instagram Корольової з'явився дуже цікавий відеозапис. На ньому Наташа разом з друзями прогулюється по Хрещатику і виконує радянську пісню "Широка країна моя рідна".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Перше травня з минулого життя", — підписала відео Наташа.

У коментарях під відео вибухнула справжня буря. Деякі підписники засумували за своєю радянської молодості, а деякі справедливо засудили Наташу Корольову за розпалювання ненависті.

"Королева ку ку, 🙈, сором і ганьба, з розуму зійшла, що ти радієш ???? На передову піди, подивися на вбитих і поранених, дура закінчена, парапапап ....", "Що за сором?! Наталю, у Вас голова на місці?!", "Радянський Союз Наташці спокою не дає", "Що ви знаєте про країну,про яку співається у цій пісні,співачки?", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, скандально відома поп-співачка Наташа Корольова нарвалася на критику фанатів через екстремально коротку сукню.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий російський співак і композитор Ігор Ніколаєв поділився в Instagram теплим родинним фото з молодою дружиною та маленькою донькою.

Також Знай.uа писав, скандально відомий Сергій Шнуров написав вірш, надихнувшись інтерв'ю співачки Наташі Корольової.