Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Часто це спільні фото з зоряної дружиною. Але в цей раз Вова вирішив показати фото без Наді, хоча воно й було зроблено під час їхньої спільної подорожі в Амстердам. А у підписі до світлини Дантес розповів про улюблені фільми.

На фотографії, яка з'явилася в записі Вови, він зображений на безлюдній вулиці, сидячи на бордюрі і дивлячись у камеру. На прогулянку Дантес вийшов у простих сірих джинсах і білій футболці. На його ногах білі кросівки, шанувальники також можуть розглянути татуювання на руці артиста. У підписі до фотографії Володимир Дантес розповів про улюблені фільми.

"Подивився фільм "Цукор". Рекомендую всім, тим більше ЛІТО БЛИЗЬКО! Зараз дивлюся фільм "Земляни". Подивився половину. Рекомендувати не ризикну. Занадто відвертий. Потрібно бути готовим до того, що світ дуже жорстокий. У мене з'явилося питання. Всі, хто дивився цей фільм ("Земляни"). Чи було у вас відчуття того, що люди, які працюють на всіх цих великих бойнях, добре, що працюють там і не ходять виділяють все, що у них всередині, у світ людей?

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До людей, які тримають худобу вдома і вирощують її для себе, а не в промислових цілях теж є претензії чи це допустимо, оскільки ми все-таки хижаки (не буду заглиблюватися в нетрі і говорити, що ми падальщики, а завдяки інтелекту піднялися). Я був на багатьох фермах, але вони виглядали інакше, молоко і м'ясо видобувалося не так, як показано у фільмах, але все ж є "Але". Коротше, є щось середнє між "чорним" і "білим". Чи все повинно бути категорично?! Ну а ЦУКОР – Зло! Але так класно іноді ставати на його бік", - написав Вова Дантес.

Така публікація, звичайно ж, не залишилася без уваги шанувальників. Фанати завалили артиста коментарями зі своїми враженнями про фільми, про які він розповідає у своєму посту.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.