Український шоумен і головний герой шоу "Холостяк" Микита Добринін опублікував в Instagram фото з спортзалу.

Кожну п'ятницю в ефірі телеканалу СТБ показують новий епізод найромантичнішого шоу країни "Холостяк". У цьому, дев'ятому за рахунком сезоні, головним героєм став телеведучий і шоумен Микита Добринін. 8-го березня за його серце бореться 26 красунь і багато з них вже залишили проект через те, що так і не змогли побудувати комунікацію з Микитою. Сам шоумен не раз говорив, що шукає на проекті справжню любов і придивляється до дівчат, які дійсно щось до нього відчувають.

1 травня Микита опублікував у своєму Instagram новий знімок зі спортзалу. На ньому він зображений з гирею над головою. У підписі він розповів, чому для нього важливий спорт і як отримувати задоволення від занять.

Нагадаємо, поки шанувальниці Микити Добриніна спостерігають за розвитком його відносин з учасницями романтичного реаліті-шоу "Холостяк", сам головний герой з'явився на обкладинці популярного журналу "Теленеделя", якому зізнався, що зустрів ту дівчину, з якою хоче бути разом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За словами Микити, найскладніше на проекті - моменти, у які необхідно зробити доленосний вибір.

"І чим ближче фінал, тим складніше. На проекті залишалися близькі мені дівчата, з якими складалися теплі відносини".

Варто відзначити, що Добринін став першим холостяком, у виборі яку участь брали телеглядачі. Він розповів, як оцінював свої шанси, поки йшло голосування за претендентів.

Нагадаємо, що Микита Добринін, головний холостяк України розповів про те, як потрапив на проект "Холостяк-9".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.