У новій виставі Квартал 95 висміяв ситуацію, яка склалася з творцем студії Володимиром Зеленським після того, як він оголосив про те, що йде в президенти. Відповідне відео опублікували на офіційній сторінці Команди Зеленського в Facebook.

Євген Кошовий зазначив, що після того, як шоумен оголосив про намір йти у президенти, його життя трохи змінилася. Зокрема, тепер він нікуди не ходить без своїх охоронців.

У сценці висміяли звичайні побутові ситуації "квартальної сім'ї" Зеленського та Олени Кравець після того, як Володимир оголосив про президентство.

Дружина чекає свого чоловіка вдома, а той приходить. Але не один, а з щільним кільцем охорони навколо. Вони ледь бачать один одного й не можуть навіть обійнятися.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З-за щільної стіни охоронців Зеленський навіть не може зрозуміти, він уже прийшов додому чи ні. Дружина розповідає, де він знаходиться і пропонує роздягтися.

Він хоче привітати свою кохану з 8-м березня і піднести їй подарунок. Проте охоронець не дає їм контактувати і каже, що сам передасть.

"Ввв, ось як ти вмієш, а, ну це ж мої улюблені, дай поцілую", - захоплюється Кравець букетом квітів і хоче поцілувати чоловіка.

Однак і тут їм не вдається залишитися лише удвох, адже охоронець каже, що і тут передасть послання. Кравець цілує охоронця в щоку, а охоронець передає поцілунок Зеленському.

"Офігєть, ти така колюча", - зазначає шоумен.

Крім того, у цьому кільці охорони виявляються також діти пари, яких він забрав зі школи і вони біжать мити руки перед їжею. А сам Зеленський ніяк не може вибратися з цього кола.

Крім того, в якості подарунка він виклав під вікнами їх будинку фразу "Я тебе люблю" з охоронців.

Жизнь Зеленского и его жены после заявления о Президентстве ¦ Новый Вечерний Квартал 2019

Жизнь Зеленского и его жены после заявления о Президентстве ¦ Новый Вечерний Квартал 2019

Geplaatst door Команда Зеленского op Vrijdag 3 mei 2019

Нагадаємо, Ніцой зробила Зеленському дивну пропозицію.

Як повідомляв Знай. ua, Богуцька розкрила правду про Зеленском і Коломойського.

Знай. ua писав, що як сусідні країни відреагували на президента Зеленського.