Кортні Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 39-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Кортні є старшою з сестер, але не менш популярною. Жінка частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі.

Однак, ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. Нещодавно в профілі Кортні з'явилася серія відвертих фотографій з гарячими сестрами, тепер же модель вирішила показати знімок тільки з молодшою сестрою Кім. На своїй сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала фотографію в пікантному образі разом з сестрою.

Як видно на фото, які з'явилися в записі моделі, Кортні і Кім відпочивають біля Карибського моря. Моделі вийшли на пляж в спокусливих чорних купальниках-бікіні. Вони відображені, сидячи спиною один до одного, обидві дивляться в різні сторони, тільки не в камеру. Також в обох сестер незвичайні головні убори з яскравими козирками. Волосся у Кортні розпущене, а у Кім заплетене в кіски, але в обох воно мокре.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У підписі до фотографії Кортні розповіла про тренування: "Крім того, на початку цього тижня, коли вона дала мені поїсти In-N-Out о 1:00, вона без розуму від моєї їжі і тренувань, навіть якщо у мене є тільки 10 хвилин. Дивіться @amandaeliselee 10-хвилинне тренування рук на poosh.com". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена на островах Теркс і Кайкос в Карибському морі.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної сестрички Кардашьян. Фанати кинулися обговорювати фотографію моделі і засипати її компліментами в коментарях до фото. Багатьом сподобався знімок, але є й ті, хто вважає, що Кортні потрібно бути скромнішою в її віці. До того ж вона багатодітна мати – у зірки троє дітей.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.