Відома українська виконавиця Даша Астаф'єва нещодавно розповідала, що нарешті зустріла чоловіка своєї мрії. Уже декілька років зірка зустрічається з бізнесменом Артемом Кімом, однак навіть після освідчення у серпні 2017 року вона не може вийти за нього заміж.

Астаф'єва відверто зізналася у програмі "Світське життя", що не боїться весілля і готова йти з коханим під вінець. Єдине, що їй заважає - кримінальна справа, у якій фігурує Артем Кім.

"Найголовніша проблема, чому ми не одружуємося – кримінальна справа мого нареченого. Тому що в Артема навіть немає паспорту". розповіла Даша Астаф'єва

Епатажна співачка розповіла про весілля своєї мрії. За словами Даші Астаф’євої, церемонію вони планують з першого дня знайомства з Артемом Кімом. Артистка прагне в цей день не бути під прицілом камер, а обмінятись клятвами в колі найближчих людей.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

"Взагалі, не потрібно робити весілля пишним, запрошувати усіх, з ким ти колись зламав ногу і т.д. Весілля – це дуже інтимне свято, на якому повинні бути твої найближчі люди… Ми плануємо наше весілля з першого дня нашого знайомства!.. У нас є деякі проблеми, і я сподіваюся, що вони підуть з нашого життя, і, мабуть, нас стане більше і ми будемо офіційно у шлюбі!" Даша Астаф'єва

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

Нагадаємо, що відома українська співачка й акторка Даша Астаф’єва, яка зараз знаходиться на піку своєї популярності ошелешила знімками. Знаменитість потішила шанувальників новими яскравими світлинами. На фотографіях вона позувала в штанах-кльош і прозорій блузці, через яку видно білизну.

Знімки Астаф'єва розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Шанувальники співачки захоплювалися її красою і залишили десятки коментарів під фото.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.