Не так давно з'явилася інформація про те, що у Володимира Зеленського знайшовся можливий конкурент. Зокрема, популярний комік і лідер гумористичної студії "Дизель-шоу" Єгор Крутоголов заявив, що не проти податися в президенти нашої країни, пишуть Акценти.

Команда "Дизель" утворена в Миколаєві, при цьому вона також починала з КВК. На даний час лідер проекту "Дизель" Крутоголов заявив про бажання піти по п'ятах Володимира Зеленського і повторити його успіх. Про свої плани комік заявив під час представлення оновленої програми "Дизель-шоу" на офіційному YouTube-каналі.

Єгор Крутоголов

Крутоголов заявив: "Хочу повідомити вам, що я через п'ять років, а якщо будуть дострокові, то відразу, беручи до уваги, що тепер після дніпровських, донецьких і вінницьких, акцент змістився в бік гумористичних… Я вирішив не чекати новорічної ночі, і сказати, що готовий наступного разу взяти булаву з рук Вовки...ой, Зеленого… Володимира Олександровича".

Варто відзначити, що в разі перемоги гуморист пропонує кілька радикальних рішень, які покликані змінити політичну систему України. В їхній список входять: введення посад "другої леді" і "запасної леді" (їх спеціально підготували для жіночої половини "Дизель-шоу"), а також поява "Міністерства алкоголізму".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Єгор Крутоголов

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Маруся Грицук, незважаючи на те, що зовсім недавно з'явилася в складі "Дизель-шоу" на українських телеекранах, вже встигла завоювати загальну любов і визнання. Вона розповіла секрети того, як прекрасно виглядати, враховуючи, що у неї четверо дітей.

Як повідомляв портал "Знай.uа": без Олени Кравець складно уявити діяльність "Кварталу 95", однак були моменти, коли до завершення її виступів залишалося лише півкроку. Зокрема, їй навіть знаходили заміну в той період, коли вона готувалася стати матір'ю.

Також "Знай.uа" писав, що "Дизель-Шоу" показали новий комедійний відеоролик, присвячений блондинкам. Блондинку на посаді губернатора - красуню у владі, грала Яна Глущенко, яка оговталася після серйозних травм у трагічному ДТП.