Українську співачку Ані Лорак часто критикують за те, що вона позує, випинаючи губи, що псує її зовнішність. Виконавиця знову здивувала прихильників у мережі. Артистка, яка втекла в Росію у опублікувала нове селфі, на якому вона надула губи. Зірка любить часто налаштувати "губки бантиком - бровки домиком". Їй здається, що так вона виглядає привабливішою.

Знімок опублікований на сторінці опальної артистки в Instagram в stories. В кадрі зірка позує в повсякденному образі. Видно, що на ній чорна толстовка.

Згодом знімок, який опблікувала зірка обріс негативними коментарями і вона його просто видалила і додала більш успішніше фото.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Дивно, але співачка вирішила зробити непомітний макіяж: стрілки на очах, тональна основа, акуратно покладені брови і ненафарбовані губи, які Ані Лорак звично надула "качечкою". Відзначимо, що "діву" часто критикують за те, що вона позує, випинаючи губи, що псує її зовнішність.

Фани коментують допис співачки, не стримуючи емоцій, приправляють слова емодзі: "Вы везде красивая но больше нравится 2 ведь ваша улыбка делает мир лучше😍😍😍", "Ваша улыбка невероятная! Улыбайтесь чаще на фото🤗❤️", "Вы прекрасны,наша солнечная Дива! 💋💋", "Такая солнечная.. Любимая улыбка! Как ваше настроение, Каролина? Как день?❤️"

Прихильники не змусили чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка перестаралась із губищами, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове відео, на якому позує в незвичайному образі на сцені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.