16-річна Марія Кравець вже як рік проживе далеко від батьків.

Зірка "95 кварталу" Олена Кравець зізнається, що рішення відпустити доньку у "вільне плавання" прийняла з труднощами, але ніяких інших варіантів тоді не було.

Маша Кравець

Актриса говорить, що сім'я пішла на це через житлових проблем.

"Наша велика родина була трохи обтяжена житловим питанням і в мене закралася думка, щоб Маша жила окремо. Ми почали шукати можливість, і ця можливість дивним чином сама собою утворилася. Батьки однієї з подруг Маші зателефонували мені і сказали: Лєна, ми знаємо, що є така проблема, ви хочете вирішити це питання, а у нас є рішення. Давайте ваша донька житиме з нашою", - зізнається Кравець.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олена Кравець
Олена Кравець

Сьогодні Маша відчуває себе щасливою і всебічно розвиненою. Дочка і мама постійно спілкуються.

Кравець зазначає, що досі з жахом згадує про те важке рішення.

Варто нагадати, що Українська співачка, а з недавніх пір зірка студії "Квартал 95", Віра Кекелія активно веде свій профіль у соціальній мережі Instagram і часто ділиться з шанувальниками особистими фото. Нещодавно Віра вирушила на відпочинок у Туреччину. Співачка порадувала шанувальників фото, на якому показала сексуальне тіло.

"Доброго ранку)", - лаконічно підписала фото Віра Кекелія.

Судячи з геолокації на фото артистка відпочиває у місті Бодрум, що розташований на однойменному півострові на південно-заході Туреччини. 32-річна зірка позувала на фото в спокусливому бікіні коралового кольору.

Шанувальники Віри не залишили фото без уваги і розхвалили її красиву фігуру. Користувачі соцмережі залишили безліч компліментів в коментарях під фото.

Нагадаємо, Дочка Олени Кравець з "Квартал 95" вразила схожістю з матір'ю

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кравець з Квартал 95 показала любов життя

Також "Знай.ua" писав про те, що Кравець перетворилася на двійника Бузової