Не так давно виповнилося 13 років з моменту створення дуету "Потап і Настя", але зараз його діяльність тимчасово призупинена. На даний час користувачів мережі набагато більше цікавлять любовні відносини 37-річного Олексія Потапенка та 32-річної Анастасії Каменських, яким приділяється підвищена увага.

Повідомляється, що в кінці весни пара зіграє весілля, чим поставить жирну крапку в плітках і чутках про їхній роман, про що пише Страна.

Настя Каменських і Потап

Один із запрошених на торжество людей розповів: "Це відбудеться 23 травня, в четвер. Нарешті Потапу і Насті будуть кричати "гірко!". Весілля відбудеться в Києві, а після - молодята відлітають у медовий місяць".

Згідно з наданою інформацією, організацію урочистостей візьме на себе івент-агентство Людмили Голубицької "GG PROJECT", яке існує вже більше 15 років, проте подробиці заходу містяться у суворій секретності.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Примітно, що саме Голубицька організувала весілля артистів: Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса, близьких друзів Потапа, а також телеведучого Сергія Притули, який одружився на своїй колезі Катерині Сопельник. Крім того, Голубицька займалася вечіркою на честь дня народження Каменських.

Настя Каменських і Потап

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярна українська співачка Настя Каменських часто балує своїх фанатів яскравими знімками та відео на своїй сторінці в соціальній мережі. Нещодавно знаменитість відпочивала в Туреччині, звідки публікувала дуже відверте чорно-біле селфі в міні-бікіні, чим змусила серця шанувальників битися частіше.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно Олексій Потапенко опублікував на своїй сторінці в соцмережі знімок Насті Каменських і написав під ним зворушливий вірш. Ніжна публікація Потапа не вислизнула від фанатів, і вони залишили під нею багато теплих коментарів.

Також "Знай.uа" писав, що в суботу, 4 травня, популярній українській співачці Насті Каменських виповнилося 32 роки. Ми зібрали для вас найцікавіші факти з життя яскравої і сексуальної зірки вітчизняного шоу-бізнесу.